9:49, 10 Gusht 2018

Sia, Diplo dhe Labrinth i kanë bashkuar forcat për këngën e tyre të re “Thunderclouds”.

Kjo treshe e njohur si LSD e publikoi këngën në fjalë të enjten, duke e ndarë me fansat projektin e tretë me radhë nga albumi i tyre debutues që pritet të publikohet së shpejti dhe që përmban vokale të Sias dhe Labrinth së bashku me ritmin e Diplo që përfshin kitarë dhe rritëm të fuqishëm së bashku me influencë “dance” dhe elektronike.