20:34, 17 Gusht 2019

Dënim nga autoritetet pritet tw merr edhe pronari i lokalit “Panorama” në Porto Palermo të Shqipërisë.

Kjo pasi ai tmerroi disa turistë spanjollë që refuzuan shërbimin në restorantin e tij.

Këtë e bëri duke u hipur mbi veturë turistëve, të cilës ia theu xhamin dhe nuk i zbriti për disa kilometra.

Konkurs Pune

Lexo më shumë