0:05, 14 Qershor 2018

Kur vjen stina e verës, ne të gjithë duam diçka të ndritshme dhe me shumë ngjyra për t’i thënë më në fund “lamtumirë” stinës së gjatë të dimrit.

Kjo sezonë është koha e përshtatshme për të freskuar manikyrin tuaj me dizajnet e shumë pritura me lule dhe plot ngjyra, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa ide shumë të bukura për manikyr gjatë kësaj stine!