16:29, 21 Prill 2019

“Etiketa” është një fjalë me origjinë franceze që i referohet një sërë rregullash që kontrollojnë sjelljen e pranuar në mjedise të caktuara sociale.

Qoftë kjo një konferencë diplomatike, një shfaqje teatrore ose një darkë në një restorant të zbukuruar – duhet të ndiqni kodin e sjelljes për t’u përshtatur, njofton Klan Kosova.

Një restorant i bukur me kuzhinë të shijshme dhe një shërbim i mrekullueshëm mund të shkatërrohet nëse harroni për sjelljen tuaj në tavolinë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë