11:32, 16 Prill 2018

Sanije Sekiraqa, mjeke nga instituti Edar Medical Internacional tregon se si duhet të veprojmë në raste kur fëmijët tuaj mund të prekin ngjitës special dhe të ngjisin gjymtyrët e tyre.

Duket shumë shqetësuese, por me këshillat e mjekes të cilat i ka dhënë të shtunën në emisionin Familja Ime në Klan Kosova, kjo gjë zgjidhet shumë shpejtë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë