Si shkoi Parada e Krenarisë në Prishtinë? (VIDEO)

Si shkoi Parada e Krenarisë në Prishtinë? (VIDEO)

12 muaj më parë

Sheshet u mbushen me ngjyrat e ylberit.

Këta njerëz që po parakalojnë në qendër të Prishtinës, po festojnë paradën e krenarisë.

E këtë po e bëjnë me simbole të cilat i identifikojnë personat me orientime seksuale që nuk pranohen hapur nga shoqëria, njofton Klan Kosova.

Kështu lezbianet, gejët, biseksualët, transeksualët, interseksualët si edhe përkrahësit e tyre po i kundërshtojnë diskriminimin dhe paragjykimet.

Kronikë nga Mejreme Gashi.