Si po ndikon thatësira dhe mungesa e ujit në pemëtari?

Si po ndikon thatësira dhe mungesa e ujit në pemëtari?

8 muaj më parë

Ndikimi i thatësisë dhe mungesa e ujit po shkakton probleme në pemëtari në Kosovë.

Por, si ndikon kjo thatësirë për kulturën bujqësore në vendin tonë ju tregon rrëfimi i gazetarit Kron Sadiku.

Ora 7 – Ndikimi i thatësisë dhe mungesa e ujit në pemëtari – Klan Kosova

Ora 7 – Ndikimi i thatësisë dhe mungesa e ujit në pemëtari – Klan Kosova Ndikimi i thatësisë dhe mungesa e ujit në pemëtari. Kosova, por pse jo edhe një pjesë e madhe e botë po përballet me problemin e thatësirës. Por, si ndikon kjo thatësirë për kulturën bujqësore në vendin tonë ju tregon rrëfimi i gazetarit tonë @Kron Sadiku.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 27 janvier 2020