Si i vlerëson Qosa punimet e shtatoreve të vendosura në Prizren?

Si i vlerëson Qosa punimet e shtatoreve të vendosura në Prizren?

NULL NULL
2 muaj më parë

Përurimi  i Shtatoreve të Adem Jasharit dhe Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në Prizren, pasuan me shumë kritika e debate, si nga ekspertët e fushës, ashtu edh nga publiku i gjerë.

Klan Kosova vizitoi punëtorinë e skulptorit Agon Qosa, i cili për shikuesit tanë sqaroi se si shkon procedura e punimit të një shtatoreje, çka duhet pasur parasysh që ajo të del e plotë dhe pa gabime si dhe informata të tjera profesionale të kësaj fushe.

Qosa po ashtu kishte kritika në lidhje me punën e këtyre dy shtatoreve, për të cilët tha se tani nuk mund të korrigjohen, por duhen punuar që nga fillimi.

Për të kuptuar më shumë, klikoni në linkun e mëposhtëm për ta parë intervistën e plotë të realizuar nga gazetari Haris Ademi.

https://www.facebook.com/KlanKosovaOfficial1/videos/470473517269297