9:00, 21 Prill 2019

Artisti popullor izraelit, Yehuda Devir, krijues i një serie fotografish të mrekullueshme dhe komike rreth jetës së përditshme dhe aventurave me bashkëshorten e tij Maya.

Kohët e fundit, çifti njoftoi se ata janë duke pritur fëmijën e tyre të parë, njofton Klan Kosova.

Artisti vendosi ta ndajë këtë lajm të lumtur me ne duke krijuar ilustrime që tregojnë momentet e gëzueshme dhe sfiduese të këtij udhëtimi të bukur.

Gjithkush që ka kaluar ndonjëherë në këtë situatë, patjetër do të gjejë diçka të ngjashme me këto komike./Bright Side/

Konkurs Pune

Lexo më shumë