Si është dita e Selim Hajdarit që punon 20 vjet si operator i taksive? (VIDEO)

Si është dita e Selim Hajdarit që punon 20 vjet si operator i taksive? (VIDEO)

8 muaj më parë

Shpresa Sekiraqa sjell rrëfimin për punën 20 vjeçare të një operatori të taksive i cili pranon mbi 500 thirrje brenda një orari.

Atë në zhargon ndryshe e njohin si “baza”. A është dashur ta njohë Prishtinën dhe cilat janë kërkesat më të çuditshme që i bëjnë pasagjerët e kuptoni vetëm përmes stories.