22:00, 7 Nëntor 2018

Një test psikologjik mund të zbulojë shumë karakteristika për ju, të fshehura në nënvetëdijen tuaj. Përmes këtij testi, mund të zbuloni shumë për veten.

Çantë shpine

Personat që preferojnë të përdorin çantë shpine janë njerëz me mendje të hapur. Gjithmonë të hapur ndaj së resë. Janë edhe shumë të organizuar: Në çantën e tyre mund të gjesh gjithçka, nga furça e dhëmbëve tek paratë. Marrin me vete gjithçka që mund t’u duhet në një udhëtim sepse nuk e dinë kurrë cila mund të jetë aventura e radhës.

Në dorë

Ata që preferojnë ta mbajnë çantën në dorë, janë persona që kanë nevojë t’i kenë gjërat nën kontroll. U pëlqen të jenë në brendësi të çdo gjëje që ndodh, por edhe janë të sinqertë e thonë çdo gjë që mendojnë. Mund t’u kërkosh atyre të thonë se ç’mendojnë për ty, kështu që do të zbulosh gjëra të habitshme për veten. Kanë si karakteristikë të mbrojnë miqtë.

Në krah

Janë persona që adhurojnë t’i bëjnë gjërat lehtë. Dhe çanta në këtë pozicion ua bën shumë të lehtë për të pasur me vete gjëra si libri, si në metro ashtu edhe në autobus. Janë njerëz me takt dhe dinë t’i thonë gjërat pa ofenduar. Janë të shpejtë dhe instiktivë.

Me rrip kryq

Mbajtja e çantës në këtë mënyrë do të pengonte këdo t’ju vidhte. Janë persona që mbajnë gjithmonë objekte të rëndësishme në çantë. Nuk shpenzojnë shumë për veten dhe duken më të pasur se ç’janë në të vërtetë. Janë shumë bujarë dhe ndihen mirë kur i ndajnë gjërat me të tjerët.

Para trupit

Janë njerëz që kanë një vizion unik në jetë dhe e mbajnë çantën në këtë mënyrë sepse preferojnë t’i kenë duart e lira për të folur dhe për t’u shprehur më mirë, shkruan shije.al. Bisedat me këta njerëz janë shumë interesante. Janë të kujdesshëm dhe të organizuar.

Konkurs Pune

Lexo më shumë