20:00, 12 Korrik 2019

Në vitin 1845 ishte gara e parë e bukurisë që u mbajt në cirkun legjendar të shoumenit, P.T. Barnum.

Nga ajo kohë u bë një rrugë e gjatë në përpjekjen për të gjetur vajzën më të bukur të planetit.

Që nga gara e parë e bukurisë dhe deri më sot kanë ndodhur disa ndryshime sa i përket konkursit.

Sipas Bright Side, ashtu si gara e parë edhe disa gara të tjera u zhvilluan në cirk.

Këtu më poshtë keni disa prej garave të para të bukurisë:

Gara e këmbëve të bukura, 1950

Gara për sytë më të bukur, 1930

 

Gara për bukuroshen e plazhit

 

Garuese në garën e shpinës perfekte, 1930

Miss vampiri në Amerikë, 1970

Gara e këmbëve të bukura, 1949

 

Fitueset e Paradës së Bukurisë,

Mbretëresha e Suxhukut, rreth vitit 1995

 

Mbretëresha Donut, 1951

Konkursi për kyçin më të bukur të këmbës, 1933

Miss Bomba Atomike, 1957

Konkurs Pune

Lexo më shumë