Si duken baballarët e famshëm kur janë me vajzat e tyre?

Si duken baballarët e famshëm kur janë me vajzat e tyre?

10 muaj më parë

Studimet kanë zbuluar se dashuria e një babai ndonjëherë mund të ketë një ndikim më të fortë te fëmijët e tyre sesa e nënës.

Ronald Rohner, psikolog, thotë se kur fëmijët e dinë që ata janë të dashur nga babai i tyre, është një mënyrë më e mirë për të parashikuar mirëqenien, lumturinë dhe kënaqësinë e tyre si të rritur.

Për sa i përket marrëdhënieve baba-bijë, baballarët kanë një instinkt për të mbrojtur vajzat e tyre me çdo kusht dhe gjithmonë do t’i shohin ato si vajzat e tyre të vogla.

Kështu Bright Side me anë të një artikulli ka treguar disa nga rastet se si duket kjo marrëdhënie tek personat e famshëm.