11:50, 16 Prill 2018

Sanije Sekiraqa, mjeke nga instituti Edar Medical Internacional tregon se si duhet të veprojmë në raste të konvulzioneve.

Ajo të shtunën në emisionin Familja Ime ka dhënë disa këshilla të cilat mund t’i ndiqni në videon e mëposhtme.

Konvulzionet janë shumë shqetësuese për prindërit, por sipas mjekes nuk janë të rrezikshme, thjesht ju duhet të ruani qetësinë dhe të veproni sipas këshillave të ekspertëve.

Konkurs Pune

Lexo më shumë