20:00, 21 Janar 2020

Siç thotë një fjali e urtë “Koha nuk e pret askënd”. Dhe, kështu ndodhi edhe për shumë këngëtarë të njohur dhe me influencë për epokën në të cilën jetuan.

Ata u larguan nga kjo botë shumë shpejt dhe krejt papritur – duke lënë pas vetes pafund fansa që i adhuruan.

Fansat e tyre, pa dyshim, se janë shumë kuriozë të dinë se si do të dukeshin sot këngëtarët e tyre të preferuar nëse do të ishin akoma gjallë.

Më poshtë po ju sjellim portretet e 13 këngëtarëve – që kanë vdekur vite më parë – se si do të dukeshin nëse do të arrinin të plakeshin.

1. Selena Quintanilla (1971 — 1995)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

2. Bob Marley (1945 — 1981)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

3. Karen Carpenter (1950 — 1983)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

4. Elvis Presley (1935 — 1977)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

5. Dennis Wilson (1944 — 1983)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

6. Aaliyah (1979 −2001)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

7. Jim Morrison (1943 — 1971)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

8. Kurt Cobain (1967 — 1994)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

9. Amy Winehouse (1983 — 2011)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

10. John Lennon (1940 — 1980)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

11. Whitney Houston (1963 — 2012)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

12. Freddie Mercury (1946 — 1991)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

13. Celia Cruz (1925 — 2003)

Here’s What 13 Singers Would Look Like If They Were Alive Today

Konkurs Pune

Lexo më shumë