20:19, 12 Korrik 2019

Në Mitrovicë ka nisur ndërtimi i një xhamie të re.

Atje u pa kryetari Agim Bahtiri duke u lutur dhe duke cituar Profetin Muhamed.

Ndërsa ata që kundërshtuan ndërtimin e kësaj xhamie sot heshtën, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Haris Ademi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë