19:30, 12 Korrik 2019

Në vitin 1964, Randy Gardner qëndroi zgjuar për 11 ditë dhe ky ishte një rast i rrallë.

Megjithatë shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia në periudha të ndryshme të jetës, transmeton Klan Kosova.

Privimi nga gjumi mund të ndikojë negativisht në trupin dhe mendjen e njeriut.

Më poshtë janë disa këshilla të vlefshme se si ta luftoni pagjumësinë.

Praktikoni ditarin në mbrëmje

Bëni Yoga

Hani ushqime që ndihmojnë në luftën kundër pagjumësisë

Mundohuni të qëndroni të zgjuar [kur s’keni gjumë] në vend që të përpiqeni të flini

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë