Shuhet aktori Adem Mikullovci (VIDEO)

Shuhet aktori Adem Mikullovci (VIDEO)

1 javë më parë

Ka vdekur sot njëri nga aktorët më emblematikë të Kosovës dhe gati se i fundit i plejadës që i vuri themelet e këtij arti në vend.

Në moshën 82 vjeçare u shua sot Adem Mikullovci, autori i qindra roleve filmike dhe teatrale.

Kronikë e zgjeruar nga Rilind Matoshi.