20:55, 20 Mars 2020

Në botë janë anuluar shumë ngjarje sportive dhe kulturore.

Shtyerjes nuk i shpëtoi as Festivali i Filmit në Kanë.

Anulimi i këtij eventi u bë për shkak të rrezikut të përhapjes së koronavirusit.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Iliri Pireva.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë