15:26, 24 Mars 2020

Lojërat Paraolimpike 2020 në Tokio gjithashtu janë shtyrë për një vit për shkak të pandemisë globale të koronavirusit.

Komiteti Ndërkombëtar Paraolimpik (IPC) thotë se ai dha mbështetjen e tij të plotë ndaj vendimit të marrë nga qeveria japoneze dhe Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC).

Paralimpoiada do të zhvillohej midis 25 gushtit dhe 6 shtatorit.

Ashtu si me Lojërat Olimpike, Paraplimpiadat duhet të mbahen jo më vonë se vera e vitit 2021

Konkurs Pune

Lexo më shumë