Shtime, Ismajli premton festival të luleve (VIDEO)

Shtime, Ismajli premton festival të luleve (VIDEO)

NULL NULL
nga Rina Mujku 2 months më parë

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës që synon edhe një mandat në krye të Shtimes, Naim Ismajli, gjatë ditës së fundit të fushatës zgjedhore ka qëndruar në një lulishte të qytetit dhe zhvilloi takime me infermierët dhe mjekët e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare.

Ismajli premtoi se komuna e Shtimes do të bëhet me festival të luleve dhe do të identifikohet me këtë aktivitet gjate viteve të ardhshme ndërkaq mantelbardhëve u premtoi objekt të ri shëndetësor dhe përmirësim të infrastrukturës.

Detaje nga takimet e tij i sjellë kronika më poshtë.