12:00, 22 Korrik 2019

Nga Tirana është gazetari Kron Sadiku, i cili na e sjell rrëfimin për një pallat muret e të cilit kanë dëgjuar përmbi 50 vite dhe së fundi kanë filluar të flasin.

Përgjime, intriga e tortura të ndryshme, kështu ishte rutina në folenë e agjentëve komunist që quhej Shtëpia me Gjethe.

Konkurs Pune

Lexo më shumë