20:41, 20 Gusht 2019

Me moton “Shtëpia e Zotiti dhe e Mikut” është hapur sonte edicioni i 9-të i Etno Fest.

Festivali i Arteve dhe Kulturës tradicionale sivjet do të mbahet  nga sonte deri me 25 gusht në etnokompleksin e fshatit Kukaj.

Programi për sonte ka nisur në ora 18:00 dhe do të vazhdojë deri në orët e vona.

6:00 PM – 6:30 PM

Hapja solemne e Etno Fest 2019

6:30 PM – 7:00 PM

Hapja e Ekspozitave

7:00 PM – 8:00 PM

Performancë me çifteli, Etno grupi “Çiftelia”, Etno grupi polifonik I grave, Laboratori Etnokontemporan-Liburn Jupolli

9:30 PM – 2:00 AM (overnight)

Etnoneja Grupi “BITOLSKI ĆALGIJI” nga Manastiri i Maqedonisë së Veriut.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë