20:46, 1 Maj 2020

Të mërkurën mori lajmin se kishte mposhtur virusin Covid-19, e vetëm një ditë më vonë një grua nga Prishtina solli në jetë një foshnje të shëndetshme.

I porsalinduri tashme është testuar nëse bartë virusin dhe se së shpejti priten rezultatet.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Albana Rrahmani.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë