ShSKUK: 55 pacientë me COVID-19 janë në trajtim mjekësor - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

ShSKUK: 55 pacientë me COVID-19 janë në trajtim mjekësor

NULL NULL
14/08/2022

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 55 pacientë me COVID-19 janë në trajtim mjekësor.

“Bazuar në raportet e datës 14 gusht 2022 nga klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, 55 pacientë me COVID-19 janë në trajtim mjekësor”, thuhet në raport.

Raporti i datës 14 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 20 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 1 paciente

Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 1 rast

Spitali i Gjakovës, 10 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 9 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë