Shqiptarët në Kinë të paprekur nga ‘Coronavirusi’ (VIDEO)

Shqiptarët në Kinë të paprekur nga ‘Coronavirusi’ (VIDEO)

8 muaj më parë

Në qytetin Kinez Wuhan  nga edhe u përhap koronavirusi vdekjeprurës  vendi është izoluar dhe askush nuk lejohet të hyjë apo të dalë nga aty.

Kjo sëmundje  vdekjeprurës  po bëhet gjithnjë e më i vështirë për tu kontrolluar.

Por gjendja e shqiptarëve që janë në Pekin por edhe në qytete të tjera kineze sipas gazetarit Edison Myrteza është nën kontroll, njofton Klan Kosova.

Myrteza theskon se as ambasada e Kosovës dhe as ajo e Shqipërisë nuk ka një data bazë të saktë se sa shtetas shqiptarë qëndrojnë atje.

Por kanë pasur një kërkesë për këta banorë.

Kronikë nga Rejhane Selimi.