13:16, 23 Shkurt 2020

Koronavirusi ka ardhur furishëm në Itali ku deri më tani janë shënuar 2 viktima dhe numri i të infektuarve është mbi 100 teksa ritmi i përhapjes duket shumë i lartë.

Në aeroportin e Rinasit janë shtuar masat mbrojtëse, teksa detaje të tjera na jep në një lidhje direkte Andi Bora.

Kontrollet edhe masat e shtuara përveç aeroportit të Rinasit janë edhe në Portin e Durrësit dhe atij të Vlorës.

“Masat mbrojtëse, parandaluese në pikat kufitare ku është edhe porti i Vlorës janë shtuar, për të intervistuar personat që vijë nga Italia dhe termometrimin e tyre”./TCH

Konkurs Pune

Lexo më shumë