9:00, 26 Maj 2019

Ne kemi ngecur në disa shpikje shumë të thjeshta, që do të na bënin jetën tonë shumë më të lehtë.

Nga ombrellat që mbajnë filxhan, valixhe argëtuese deri të ora e alarmit të kafesë, këto shpikje janë gjeniale, njofton Klan Kosova.

Dhe ne shpresojmë që ju do të gjeni diçka të dobishme në këto më poshtë:

Alarmi për bërjen e kafesë për të filluar ditën tuaj siç duhet dhe t’ju japë disa minuta më shumë në mëngjes. 

Ky jastëk ju lejon të shtrihuni me syze ose edhe me dëgjuese

Ky sapun i hekurtë thith aromën e duarve derisa gatuani

Një dërrasë gatimi. Kaq e thjeshtë dhe efektive

Entuziastët e picave duhet të kenë një palë të tilla

Kur vera vjen pijet e ftohta janë shpëtimtari ynë. Dhe ne mund t’i mbajmë të ftohtë me këtë vegël të mrekullueshme, madje edhe në tryezën tonë

Një ombrellë që mban kafen tuaj do ta bëjë jetën tuaj të përditshme më të lehtë

Mbrojtësit e gishtave për prerje janë miku juaj më i mirë në qoftë se jeni pak i ngathët në kuzhinë

Kush i urren shëtitjen e gjatë në aeroport duke zvarritur valixhen? Kjo është për ata njerëz

Si t’i mbani qeset?

Ky kapak dushi do të mbrojë fëmijët nga uji dhe shamponi në veshë dhe sy

Një perde dushi mirë e organizuar

Dhe një numëruese parash

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë