Shpikje interesante (FOTO) - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Shpikje interesante (FOTO)

NULL NULL
25/02/2017

Dhomë që simulon dimrit dhe të ftohtit në mënyrë që blerësit të testojnë rrobat e tyre.

Toalet për kafshët ne aeroport

Banka me petale për nxënësit e shkollës fillore. Kështu ata edhe mësojnë edhe do të jenë aktiv.

Fontanë për pirjen e ujit, edhe për njerëz edhe për kafshë.

Kontenjer për cigare, përmes së cilit mund të votoni për gjëra të ndryshme.

Tavolinë me një hapje të vogël. Kështu mund të vendosni akulloren apo patatinat.

Laps që ju tregon edhe sa faqe shkrimi mund të shkruani para se të shpenzohet.

Vend special me materiale të ndryshme në mënyrë që blerësit të testojnë këpucët.

Shportë e bërllogut me tabelë basketi.

Ngjitës që tregon ngjyrën e produktit se sa është pjekur.