18:40, 10 Prill 2018

Një vajzë e vogël që u bllokua brenda lavatriçes, u shpëtua falë përpjekjeve të palodhura të policisë.

Incidenti u zbulua pasi vajza po luante kukafshehthi. Kur ajo hyri në këtë makinë dhe u bllokua, prindërit e saj bënë thirrje emergjente në polici.

Konkurs Pune

Lexo më shumë