10:45, 11 Shkurt 2019

Sot në orën 4 të mëngjesit, në burgun e Idrizovës ka shpërthyer një zjarr, ku është djegur çatia, shkruan Fokus.mk.

Sipas informatave të para, është intervenuar me një veturë dhe nga katër zjarrfikës.

Zjarri është vënë nën kontrolle pas një ore, njoftuan nga Brigada kundër zjarrit.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë