Shpërthen mbrojta e luftëtarëve të UÇK-së në Hagë: “Po dëshmohet joserioziteti i kësaj gjykate”

Gjatë konferencës së shtatë për ecurinë e çështjes kundër Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit në Hagë, pati përplasje mes mbrojtjes dhe prokurorisë lidhur me mungesën dorëzimit të një pjese të materialeve, të cilat prokuroria duhet t’i dorëzojë deri më 27 shtator. Mbrojta hodhi akuza ndaj prokurorisë e gjykatës, duke thënë se ish pjesëtarët e UÇK-së … Continue reading Shpërthen mbrojta e luftëtarëve të UÇK-së në Hagë: “Po dëshmohet joserioziteti i kësaj gjykate”