11:51, 13 Qershor 2019

Në Policinë e Kosovës në Ferizaj është raportuar se një femre përderisa ishte në vendin e punës, në rrethana të panjohura i ka shpërthyer një bocë e gazit dhe e njëjta ka pësuar lëndime trupore.

Viktima është dërguar në emergjencën e Ferizajt për tretman.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë