Shpërthejnë telat e rrymës në Fushë Kosovë (VIDEO)

Shpërthejnë telat e rrymës në Fushë Kosovë (VIDEO)

NULL NULL
1 day më parë

Në lagjen 29, në Fushë Kosovë, gjatë mbrëmjes së kaluar kanë shpërthyer telat e rrymës, gjë që ka shqetësuar banorët që jetojnë aty afër, njofton Klankosova.tv.

Sipas pamjeve që kanë dërguar lexuesit e Klankosova.tv, shihet se si shpërthejnë shkëndijat nga telat, dhe më pas edhe reagimi nga qytetarët të cilët dalin nga shtëpitë e tyre.