9:52, 16 Shtator 2019

Gazetari Milot Hasimja, ju shpie në një shpellë pak të njohur dhe të eksploruar rrëzë maleve të Gjakovës.

Është fjala për shpellën Kusar jo shumë larg këtij qyteti.

Ndiqeni videon e mëposhtme.

Konkurs Pune

Lexo më shumë