10:20, 4 Shkurt 2019

Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë rrëfimin e një artisti të ri Prishtinas dhe punimet e tij!

Kush është Shpat Simnica, çfarë është me profesion dhe çfarë pune artistike kryen e kuptoni përmes stories.

Konkurs Pune

Lexo më shumë