23:55, 16 Qershor 2019

Deri në 1.3 miliardë njerëz në botë janë të prekur nga tensioni i lartë i gjakut.

Sipas Health Line, disa hulumtime tregojnë që kaliumi zbret tensionin e lartë, transmeton Klan Kosova.

Shpargët janë nga ato perime që përmbajnë  kalium në vete, kushtu nëse filloni t’i konsumoni më  shumë do të keni përfitime të mëdha shëndetësore.

Nga kjo ju do të menaxhoni tensionin e lartë të gjakut dhe nuk do të keni rrezik që të prekeni nga sëmundjet e zemrës.

Konkurs Pune

Lexo më shumë