Shoqëria civile pa adresë ankesash (VIDEO)

Shoqëria civile pa adresë ankesash (VIDEO)

NULL NULL
7 months më parë

Për dy vjet rresht tre herë doli në votim në Kuvendin e Kosovës.

Por komisionari i Agjencisë për Informim dhe Privatësi asnjëherë nuk mori votat e mjaftueshme për këtë post.

Si rrjedhojë e kësaj, shoqëria civile nuk po ka ku ti adresojë kërkesat për qasje në dokumentet zyrtare.

Klan Kosova nuk arriti të marrë një përgjigje nga Kuvendi se kur do të shpallet konkursi për këtë pozitë, sërish.

Kronikë e gazetarit Rilind Matoshi.