Shkulën drunjë dekorativ nga hapësirat publike, dy qytetarë nga Vushtrria dënohen me nga 200 euro

Shkulën drunjë dekorativ nga hapësirat publike, dy qytetarë nga Vushtrria dënohen me nga 200 euro

NULL NULL
1 muaj më parë

Dy qytetarë nga Vushtrria janë dënuar me nga 200 euro për shkak se dëmtuan pronën publike.

Ata kanë shkulur drunjë dekorativ në sheshin kryesor të qytetit.

Lajmin e bëri të ditur drejtori i Inspektcionit Rrahim Ajeti.

“Me marrjen e informatës nga një qytetar dje me datë 27.09.2020 rreth orës 11:40 ku dy pronarët e lokaleve përballë sheshit “Ahmet Krasniqi” kanë dëmtuar pronën publike të cilët kanë shkulur drunjtë dekorative në hapësirën përfshirë me gjelbërimin publik, Inspektorët e Komunës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës Njësiti në Vushtrri kanë marrë masa ndaj këtyre personave të cilët e kanë dëmtuar këtë pronë dhe ndaj tyretë është shqiptuar një gjobë mandatore në shumë prej 200 EURO ( Dyqindë euro) dhe është bërë kallzim penal, njëkohësisht pas urdhreses mbrenda pak ore te njëjtin lloj të drurit është mbjellur”.

Njoftimi i plotë: