11:18, 5 Korrik 2018

Ka nisur manifestimi letrar ku po marrin pjesë shkrimtaret e njohura kosovare, të cilat do të lexojnë poezitë e tyre.

“Gratë për Gjergjin” organizohet në kuadër të shënimit të vitit mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot Skënderbeut, nën patronatin e Zyrës së Sekretariatit të Qeverisë së Kosovës.

Ky aktivitet organizohet nga Dije Demiri-Frangu dhe Ilire Zajmi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë