9:09, 4 Korrik 2018

Shkrimtaret e njohura kosovare do të bëhen bashkë të enjten më 5 korrik në manifestimin unik artistik e letrar “Gratë për Gjergjin” ku do të lexojnë poezitë e tyre.

Ky manifestim organizohet në kuadër të shënimit të vitit mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot Skënderbeut, nën patronatin e Zyrës së Sekretariatit të Qeverisë së Kosovës .

“Gratë për Gjergjin” organizohet nga shkrimtaret: Dije Demiri-Frangu dhe Ilire Zajmi dhe mbahet në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, duke filluar nga ora 11:00.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë