Shkon në nëntë numri i të vrarëve në një shkollë në Beograd

Ministria e Punëve të Brendshme e Serbisë ka bërë të ditur se numri i personave të vdekur në shkollën fillore në Beograd ka shkuar në nëntë. Sipas MPB-së serbe, nga të shtënat e 14-vjeçit, të vrarë kanë mbetur tetë fëmijë dhe punonjësi i sigurimit, ndërsa janë lënduar gjashtë nxënës dhe një mësuese e shkollës, transmeton … Continue reading Shkon në nëntë numri i të vrarëve në një shkollë në Beograd