23:42, 14 Shtator 2018

Numri i nxënësve është i vogël në Qendrën Burimore për Mësim dhe Këshillim, kjo për shkak të mungesës së transportit.

Për më shumë, kronika e përgatitur nga Klan Kosova.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë