Shkencëtarët: Shikoni sa më shumë filma plus 18 - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Shkencëtarët: Shikoni sa më shumë filma plus 18

NULL NULL
08/08/2015
Sipas studiuesve ata burra që duan kualitet të mirë të spermës duhet ta rrisin dozën e të shikuarit pornografi.

“Burrave u ngjall më shumë epsh një grua e panjohur”.

Me ndihmën e 21 burrave dhe një kolegji porno aktoresh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është kryer një studim, i cili ka treguar se një burrë mund të prodhojë më shumë spermë dhe më kualitative kur masturbohet i frymëzuar nga një grua e re, që nuk e ka parë kurrë.

Kjo do të thotë që sperma e atyre burrave është më e fuqishme sa i përket fekondimit.

Ky zbulim ndihmon në krijimin e barnave të reja për trajtimin e infertilitetit mashkullor.

Për këtë studim, hulumtuesit kanë analizuar mostrat e spermës së burrave që masturboheshin me nga 7 filma të ndryshëm porno gjatë një periudhe prej 15 ditësh. Gjashtë filmat e parë kishin të njëjtët aktorë, kurse te i shtati ndërronte aktorja.

Për ta kryer këtë eksperiment, ata burra ishin të detyruar që të hiqnin dorë nga aktiviteti seksual dhe nga pirja e alkoolit për 48 orë, që përcaktohet saktë kualiteti i spermës.

Ky studim ishte publikuar në numrin e qershorit të revistës profesionale “Evolutionary Psychological Science”.