15:00, 18 Gusht 2019

Sheryl Crow “pa shumë gjëra vërtet të çuditshme” ndërsa punonte si një këngëtare mbështetëse për Michael Jackson.

Këngëtarja, e cila pranon se ende nuk e ka parë dokumentarin Leaving Neverland – ku shfaqen pretendime të shumta për sjelljen e papërshtatshme të Jackson ndaj fëmijëve të vegjël – pranoi se kishte shumë pyetje në lidhje me sjelljen e tij kur ajo punonte me të.

Sheryl, e cila vazhdoi vetë famën ndërkombëtare, përjetoi shijen e saj të parë të vëmendjes kur u zgjodh për t’u bashkuar me Xhekson në turneun e tij 18 mujor global  në vitet 1980.

“Unë isha rreth e rrotull për disa gjëra që mendoja se ishin vërtet të çuditshme dhe kisha shumë pyetje” ka thënë Crow, shkruan Mirror, transmeton Klan Kosova.

Ky ishte i njëjti turne të cilit iu bashkua viktima e pretenduar James Safechuck edhe pse nuk ishte i moshës madhore.

Konkurs Pune

Lexo më shumë