17:30, 18 Maj 2019

Vitamina e “rrezeve të diellit” tani është një temë aktuale në mbarë botën si një problem shëndetësor publik global i cili prek diku 1 bilion njerëz në mbarë botën.

Kjo vitaminë ndikon në sistemin e trupit – siguron furnizimin e kockave me kalcium gjë e cila ndikon më pas në forcimin e sistemit imunitar, transmeton Klan Kosova.

Këtë vitaminë mund ta merrni nga ushqimet dhe pa dyshim nga rrezet e diellit.

Më poshtë janë disa nga shenjat që ju tregojnë se trupi juaj ka nevojë për Vitaminë D.

Keni djersitje të kokës
8 Signs That Your Body Desperately Needs More Vitamin D

Dhimbje të kockave dhe të muskujve
8 Signs That Your Body Desperately Needs More Vitamin D

Keni sistem të dobët imunitar
8 Signs That Your Body Desperately Needs More Vitamin D

Ndjeni lodhje dhe dobësi
8 Signs That Your Body Desperately Needs More Vitamin D

Plagët tuaja shërohen më ngadalë
8 Signs That Your Body Desperately Needs More Vitamin D

Flokët ju bien më shumë
8 Signs That Your Body Desperately Needs More Vitamin D

Mund të përjetoni edhe ankthe dhe depresion
8 Signs That Your Body Desperately Needs More Vitamin D

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë