Shefi i ri i Zyrës së BE-së nuk e di kur hapet Ura e Ibrit (VIDEO)

Shefi i ri i Zyrës së BE-së nuk e di kur hapet Ura e Ibrit (VIDEO)

NULL NULL
3 javë më parë

Renovimet në të kanë përfunduar qysh moti me paratë e Bashkimit Evropian. Përkundër kësaj, Ura e Ibrit në Mitrovicë asnjëherë nuk u funksionalizua krejtësisht.

Por, kur do të lejohet qarkullimi i njerëzve dhe automjeteve mbi urën që ndan shqiptarët e serbët nuk e di as Tomas Szunyog.

Shefi i ri i Zyrës së BE-së për Kosovë tha se këtë temë e ka në agjendën e bisedimeve, gjatë vizitës që të martën ia bëri veriut të Republikës.

Kronikë e zgjeruar nga Besnik Tahiri.