SHBA ndihmon Qeverinë e Kosovës për luftimin e Koronavirusit

SHBA ndihmon Qeverinë e Kosovës për luftimin e Koronavirusit

6 muaj më parë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës e informoi sot Qeverinë e Kosovës për vendimin e saj të fundit nga Departamenti i Shtetit, deklaruar nga Sekretari Mike Pompeo, se ShBA-të kanë ndarë 1.1 milion euro për luftimin e virusit COVID-19.

“Ky është edhe një lajm tjetër shumë i mirë për qytetarët e vendit tonë, ngase pardje nga Bashkimi Evropian siguruam 68 milionë euro dhe se përkushtimi i Qeverisë është në nivelin e duhur për t’u përballur me këtë pandemi”, thuhet në komunikatën drejtuar mediave nga zyra e kryeministrit.