22:15, 18 Gusht 2019

Ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, sonte është duke marrë pjesë në natën e fundit të festivalit “Hardhfest”.

Këtë e bëri të ditur Shala me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, transmeton Klan Kosova.

Ai tha se për të është kënaqësi të jetë pjesë e një festivali që ka vënë këtë pjesë të bukur të vendit tonë në hartën e festivaleve Europiane.

“Këtu takova dhe shumë prodhues vendor, verari vendore që kanë rritur kapacitetin e prodhimit, kanë rritur eksportin dhe punësimin si rezultat i politikave tona dhe përkrahjes së vazhdueshme të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë gjatë mandatit tim. Iu konfirmova vullnetin dhe përkushtimin tim për të ardhmen”.

“Unë do të vazhdoj të jem zë i prodhuesve, përpunuesve, punëtorëve dhe gjithë qytetarëve të Kosovës”, ka shkruar Shala.

Konkurs Pune

Lexo më shumë