12:49, 7 Korrik 2020

Kronika e mëposhtme ka për personazh 86 vjeçarin, Shaban Sadikaj, nga komuna e Istogut.

Sadikaj është këpuctari më i vjetër në Istog, në rrëfimin e tij mund të mësoni se si e mësoi zanatin, sa ishte dikur i rëndësishëm dhe si funksionon sot si profesion.

Kronikë e gazetarit Ardian Gaxherri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë